Zone de Texte:

© 2010 Lambo Films / Potemkino. All rights reserved
 Website:
Jackmedia

wie zijn we?

Daniel Lambo 

Daniel Lambo is een regisseur die op het kruispunt tussen cinema en digitale experitmenten staat. Hij vertelt verhalen op een authentieke manier met als doel kwaliteitsvolle, onafhankelijke films te creëren.
Zijn korte film “Dju!” won de jury - en publieksprijs op Leuven Kort. Daarna maakte hij nog drie korte films: “Gender”, “Kadogo” and “Find the freak”. De medium lange film “Brusilia” kende zijn premiere op het IFF Locarno 2008. Ondertussen was Daniel co-schrijver van de lange speelfilm “Ellektra”. Hij produceerde de lange speelfilm “Small Gods” die geselecteerd werd voor de Critic’s week op het IFF Venetië 2007 en het
Rotterdam Film Festival 2008. Op dit moment schrijft hij de lange speelfilms “Los Flamencos” en “Transit” met de steun van het Vlaamse filmfonds VAF en regisseert hij een TV serie voor Canvas.

Peter De Maegd

Peter De Maegd (Potemkino) is een onafhankelijke filmproducent die zijn aandacht steeds meer richt op de nieuwe mogelijkheden in het snel convergerende medialandschap. Voor Where is Gary? nam dit de vorm aan van een interactieve zoektocht naar de oplichter Gary en bij de release van Miss Homeless staat community empowerment centaal.
Met de horror-komedie MONSTER! en het participatieve TV drama The Artists wordt deze aanpak verder gezet.

Jean-Baptiste Dumont

Jean-Baptiste is een documentairemaker die veel interesse heeft voor de nieuwe mogelijkheden om verhalen te vertellen via internet. Hij was een deelnemer aan de internationale documentaire wedstrijd « Muvmedia », vertoond op TV5 en op internet.
Hij is de auteur van « Where is Gary », een on line interactieve tocht over een oplichter, die de Juryprijs won aan de WebTV festival van La Rochelle.

 

In samenwerking met
Miss SDF belge

 

Voor alle informatie:
misshomeless @ potemkino.com

de film        de première      wie zijn we?      FAQ      press kit      hoe helpen